Společnost Finder je jeden z mála výrobců, u kterého je většina relé vyrobena v Evropě. Máte tak jistotu, že vaše relé nemuselo cestovat dlouho a v těžkých klimatických podmínkách, které mu vůbec neprospívají.

Relé série 41 je jedním z nejběžnějších formátů výkonových relé na trhu. Vyrábí ho téměř každý výrobce relé. Je oblíbené, neboť má kompaktní standardizované rozměry a přiměřenou výkonnost. Díky jednotnému formátu jsou následně k dispozici i patice - jednak do DPS i na DIN lištu.

V sérii 41 se nacházejí relé s jedním přepínacím kontaktem na 12A (41.31), na 16A (41.61,s jiným rozložením vývodů) a relé se dvěma přepínacími kontakty na 2 x 8A (41.52).
Mezi nejoblíbenější relé patří typ 41.61 na 16A.

Na rozdíl od většiny asijských výrobců relé je Finder výrazně vstřícnější a flexibilnější. I na méně obvyklé napětí cívky nevyžaduje vysoké minimální odběrové množství, neskladové typy můžeme zajistit relativně rychle a často již od jednoho kusu. Vyzkoušejte nás.

Pokud máte zájem o další informace o produktech značky Finder, neváhejte nás kontaktovat na adrese info@soselectronic.cz, rádi vám poradíme.