Vyberte si dárek zdarma k nákupu termokamery Teledyne FLIR
Jako autorizovaný distributor značky Teledyne FLIR, který je světovým lídrem v oblasti designu, výroby a prodeje termovizních infračervených kamer, vám přinášíme výhodnou, ale limitovanou nabídku. Proto si ji určitě nenechte ujít.

Princip této akce je velmi jednoduchý. Kupte si u nás výrobek značky Teledyne Flir (i zboží na objednávku) z těchto sérií - FLIR ONE Pro, Cx, TG, Ex, EXX, T, Si124, GF77 HR/LR, IR Windows, AX8 a FLIR T&M a EXTECH T&M zaregistrujte jej na stránce výrobce. Přiložte doklad o koupi (fakturu) a vyberte si váš dárek zdarma.

K dispozici je 5 cenových úrovní – od 1000 až po 20 000 eur. Mezi dárky naleznete opravdu hodnotné výrobky - od kvalitního příslušenství k termokamerám přes spolehlivé měřicí přístroje až po profesionální termokamery různých kategorií.

Vyberte si dárek zdarma k nákupu termokamery Teledyne FLIR

Pokud zvažujete koupi termovizních produktů, můžete nyní získat 2 profesionální produkty za cenu jednoho. Akce platí do 31.12.2021.

Pokud si nejste jisti s výběrem vhodného produktu Teledyne FLIR ochotně i odborně vám poradíme na adrese info@soselectronic.cz