Dnešní situace v souvislosti s Corona virem je náročná pro nás všechny. Dezinfekce předmětů každodenní potřeby je žádoucí a v mnoha segmentech dokonce nezbytná. I proto vám chceme připomenout léty ověřený čistící sprej Kontakt IPA.

Je to alkoholový sprej k čištění jakýchkoliv předmětů, bezpečný k absolutní většině plastů.
99.7% isopropanol obsažený v tomto spreji je však současně i vynikajícím dezinfekčním prostředkem. Isopropanol se po aplikaci poměrně rychle odpařuje, ve srovnání s lihem je odpařování sice o něco pomalejší, to však zvyšuje čas působení a tedy i účinnost dezinfekce.

Čistící sprej Kontakt IPA můžete použít na všechny běžné předměty, jako jsou pracovní nástroje, klíče, mobilní telefon, tašky, části automobilů, klávesnici, stoly atd. Mějte však na paměti, že jako každý koncentrovaný alkohol, i sprej Kontakt IPA je hořlavý, proto je při aplikaci třeba důkladně větrat a neaplikovat jej na předměty pod elektrickým napětím.

Výhodou tohoto spreje je i to, že urychluje vysychání vody. Pokud se tedy předměty dostanou do kontaktu s vodou, zbytková voda, která se drží zejména v různých spárách a otvorech se jednoduše smíchá s isopropanolem a předměty tak vyschnou mnohem rychleji.

Hnacím plynem ve spreji Kontakt IPA je stejně jako u většiny sprejů Kontakt Chemie oxid uhličitý (CO2), takže má na daný objem velmi vysokou vydatnost.

Čistící sprej Kontakt IPA od Kontakt Chemie najdete v našem stabilním skladovém sortimentu do vyprodání zásob.

Více informací vám rádi poskytneme na adrese info@soselectronic.cz