Víme, že práce vývojáře není vůbec jednoduchá. Neustále tréninky, školení a nepřetržité technické vzdělávání je nezbytné. Proto jim nabízíme pomoc i přes naše workshopy.

Na nejnovějším workshopu, který jsme zorganizovali společně s firmami Kitchen Budapešť a T-Systems měli účastníci možnost vyzkoušet a otestovat BC66 NBIoT Quectel KIT. V rámci praktické části jsme připojili snímač vlhkosti a teploty SHT 31-DIS-B od Sensirionu přes rozhraní I2C k Arduino UNO Rev3 Boardu, který spolupracuje s vývojovým kitem BC66 NBIoT modulu, s BC66NB-TE-B-KIT. Po krátkém programování mohli účastníci zobrazovat zprávy a posílat data přímo na displej.


Na najnovšom workshope, ktorý sme zorganizovali spoločne s firmami Kitchen Budapest a T-Systems, mali účastníci  možnosť vyskúšať a otestovať BC66 NBIoT Quectel KIT. V rámci praktickej časti sme pripojili cez rozhranie I2C snímač vlhkosti a teploty SHT 31D BOB od Sensironu ku Arduino UNO Rev3 Board-u, ktorý spolupracuje s vývojovým kitom BC66 NBIoT modulu, s BC66NB-TE-B-KIT.
Po krátkom programovaní mohli účastníci zobrazovať správy a posielať dáta priamo na displej.

Podujatie prebiehalo za neustálej výmeny skúseností medzi účastníkmi. Potešil nás vysoký záujem a nadšenie účastníkov, ktorí mali možnosť si vytvoriť dobrý technologický základ a nadviazať nové obchodné vzťahy.