Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž

Působení v technologickém parku vnímáme jako příležitost k intenzivnější spolupráci

Bude to možná znít jako klišé, ale je to v naší přirozené DNA. Na zákaznících nám záleží. Během našeho již více než třicetiletého působení na trhu jsme se vypracovali na globálního dodavatele řešení pro zákazníky ve více než sto zemích světa. Je pro nás samozřejmostí, že spolu s dodáním komponent bezpečně a včas vám již léta poskytujeme služby a servis v oblasti asistence při vývoji, nákupním a výrobním procesu. Navíc jsme díky našim zkušenostem podpůrným týmem pro firmy v době, kdy je budoucí výrobek teprve jako idea na papíře flipchartu. Jsme s vámi, našimi zákazníky, téměř nepřetržitě.

Také proto jsme se rozhodli změnit adresu naší dceřiné firmy v České republice a doslova se k vám přiblížit. Vždyť kde k vám můžeme být blíže, ne-li přímo v technologickém parku? 

Nově nás najdete v blízkosti Fakulty elektrotechniky a komunikačních technologií FEKT, která patří Vysokému učení technickému. Právě tato poloha nám otevírá nové možnosti pro spolupráci se start-upy, technologickými inkubátory nebo univerzitními nadšenci v oblasti vývoje elektroniky. Někteří naši zákazníci v tomto areálu také působí, což nám dává příležitost ještě intenzivněji a osobněji jim asistovat při řešení výzev.

Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž

Rádi se s vámi v našich prostorách setkáme osobně

O tom, že bezplatná byznys podpora a konzultace projektů může být příjemně stráveným časem, vás přesvědčíme u šálku dobré kávy. Váháte nad tím, zda naše pozvání přijmout? Tady je několik příkladů, jak z návštěvy vytěžit co nejvíce: 

  • Přestože své nápady musíte před světem ještě tajit, jsme tu pro vás, abychom vás  zorientovali v často komplikovaném světě elektronických součástek. Samozřejmě je součástí této konzultace oboustranně podepsaná smlouva o mlčenlivosti (NDA).
  • Jste už jen malý krok od vývoje produktu? Přineseme vám nejaktuálnější informace ze světa komponent a trendů na nejbližší měsíce a roky, ale také o současných a budoucích cenách. Navíc vám představíme další možnosti, jak váš výrobek pomocí dostupných součástek dostat na ještě vyšší úroveň. 
  • Vzorky, zápůjčky, vývojové kity, nižší ceny na položky v BOM listu. Vývojář je u nás vždy vítán. Na základě našich dlouholetých partnerství se světovými značkami jsme vám schopni poskytnout přímé technické poradenství při výběru nejvhodnějšího řešení pro konkrétní aplikaci.
  • Projdeme si s vámi trendy v cenách, dodacích termínech, reálné možnosti, přesné načasování dodávek součástek pro výrobu, reklamační lhůty či personalizované nastavení fakturace. 

Díky bezplatnému parkování můžete svůj vůz bezpečně zaparkovat přímo před budovou. Další výhodou nových prostor je také možnost pronájmu konferenčního sálu s kapacitou až 50 osob.

Staňte se i vy součástí naší jedinečné cesty za technologiemi budoucnosti. Staňte se zákazníkem společnosti SOS electronic ještě dnes. Vaši důvěru nezklameme. Jsme tady pro vás

Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž
Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž

Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž
Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž

Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž

Díky nové adrese jsme k vám v Brně ještě blíž


Máte zájem o více informací? Případně máte jiný dotaz či požadavek? Prosím, vyplňte následující formulář, rádi vám pomůžeme.