Elektronika a technika jsou naším světem. My však o nich nechceme jen psát, chceme o nich i mluvit. Právě proto jsme vytvořili online konferenci, jejímž cílem je strhnout vás s vlnou nových technologií a otevřít dveře do světa nejnovějších technických informací.

Zveme vás na další ročník online konference Debatech, který bude tentokrát výjimečný.

„Předchozí ročníky byly velmi úspěšné, soustředily se převážně na lokálního posluchače, jazyk a region. Na základě velkého zájmu a stovek diváků vnímáme velký hlad po informacích v oblasti elektroniky, a to po celém světě. Právě proto konferenci Debatech zpřístupňujeme doslova všem. Přestože budou jednotlivé příspěvky v místním jazyce, všechna videa opatříme titulky, které divákům obsah ještě více zpřístupní. Novinkou budou také reklamní přestávky, během kterých se vám představí nejrůznější značky ze světa technologií. Myslím si, že divák se má opravdu na co těšit,“ říká Denisa Majláthová, marketingová specialistka SOS electronic. 



Buďte v úterý 11. října naším hostem a prohlédněte si prezentace na odborná témata zaměřená na senzory, softwarové metody pro snížení špičkové teploty moderních vícejádrových čipů nebo infrastruktury nabíjení elektromobilů. Pracujete spíš s bezdrátovými technologiemi? Rezervujte si čas na prezentace o NB-IoT a LTE-M nebo o komunikačních modulech.

Našimi řečníky budou:

  • Heliodor Macko, CEO společnosti SEAK
  • Michal Sojka, Česká technická univerzita v Praze
  • Péter Bátorfi, CEO společnosti Intelliport
  • Zástupci společností AAEON, Quectel, Traco Power, CEELABS, BME Motorsport

Nechte se vtáhnout do světa technologií na konferenci DebaTech

Chcete vystoupit na konferenci, stát se jejím partnerem nebo vidět během reklamní přestávky svoji reklamu? 

Kontaktujte nás na e-mailové adrese marketing@soselectronic.com nebo vyplňte následující formulář.