TE Connectivity - to nejsou jen konektory

Ale i senzory, relé, tlačítka, smršťovací bužírky, rezistory a mnohé jiné výrobky, které přinášejí nové technologie nejen do průmyslu, ale i do našich každodenních životů. Jako autorizovaný distributor vám zajistíme nejen široké portfolio produktů, ale i odbornou technickou podporu.
Toto je archivní článek z 18.07.2019. Některé informace již nemusí být aktuální a ve shodě se současným stavem. V případě pochybností Vám rádi poskytneme aktuální informace.

TE Connectivity (TE) je globální lídr v oblasti technologií a výroby, který vytváří bezpečnou, udržitelnou, produktivní a propojenou budoucnost. Řešení připojení a senzorů, osvědčená v nejtěžších prostředích, již více než 75 let umožnila pokroky v dopravě, průmyslových aplikacích, zdravotnických technologiích, energetice, datové komunikaci a v domácnostech. S 80 000 zaměstnanci, včetně více než 8 000 inženýrů, kteří pracují společně se zákazníky v přibližně 140 zemích, zajišťuje TE Connectivity to, že KAŽDÉ SPOJENÍ SE POČÍTÁ.

Od AMP přes Tyco k TE Connectivity

V roce 1941 byla založena společnost Aircraft Marine Products (AMP) s nepájenými elektrickými přípojkami pro rychlé a odnímatelné připojení kabelů pro letadla a lodě. V roce 1956 se název změnil na AMP Incorporated. V roce 1999 společnost Tyco International získala AMP Incorporated - amerického výrobce konektorů pro elektroniku.

V červenci 2007 se společnost Tyco rozdělila na tři veřejně nezávislé společnosti, Covidien Ltd (předtím Tyco Healthcare), Tyco Electronics Ltd a Tyco International Ltd (předtím Tyco Fire & Security a Tyco Engineered Products & Services (TFS / TEPS)).

Dne 10. března 2011 společnost Tyco Electronics Ltd změnila svůj název na TE Connectivity Ltd (TE), který je relevantnější pro svoji pozici výrobce propojovacích a senzorových komponentů.

Kromě zmíněných propojovacích a senzorových komponent vyrábí TE Connectivity i produkty v následujících kategoriích:

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


1. Antény - Vždy připraven na příjem

Široké portfolio anténních technologií společnosti TE zahrnuje standardní a zákaznické antény pro použití v různých aplikacích automobilové, komerční dopravy, železničních a spotřebních zařízeních.

Tato anténní řešení poskytují vysoce kvalitní přenosy v bezdrátových zařízeních v široké škále frekvencí včetně Bluetooth, WLAN, Cellular, ZigBee a jiných.



TE Connectivity - to nejsou jen konektory

2. Nástroje

Zabezpečení kvalitního připojení je nezbytné pro dosažení vysokého výkonu a spolehlivosti v extrémních prostředích.

Od nakrimpování koncovky na vodič po zatlačení konektoru na DPS jsou zařízení a služby TE navržena tak, aby maximalizovala dobu provozu, prodloužila životnost nástrojů a minimalizovala odpad z výroby.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


3. Kabelové sestavy

Výběr kabelových sestav značky TE se pohybuje od jednoduchých propojek přes výkonové a vysokorychlostní datové kabely až po složité kabelové svazky.

Používají se v široké škále aplikací a průmyslových odvětví k propojení komponent, subsystémů a zařízení.




TE Connectivity - to nejsou jen konektory


4. Konektory

Konektor je spojovací zařízení, které spojuje elektrické body k vytvoření elektrického obvodu. Konektory umožňují kontakt mezi vodiči, kabely, deskami s plošnými spoji a elektronickými součástkami.

Ve společnosti TE Connectivity navrhují a vyrábějí rozsáhlé portfolio konektorů, které jsou navrženy tak, aby spolehlivě přenášely data, výkon a signál v nejtěžších prostředích, a to při co největším nasazení. Konektory TE se vyrábějí tak, aby se snížila velikost aplikace a spotřeba energie a současně se zvýšil výkon.

V portfoliu konektorů najdete i robustní řešení pro zlepšení konektivity v kritických systémech.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


5. Odrušovací filtry

Každé elektrické nebo elektronické zařízení má přípojky, které jsou potenciálním zdrojem elektromagnetického rušení (EMI).

Změna mezinárodních standardů zavazuje konstruktéry, aby neustále zkoumali a vyhodnocovali své potřeby filtrování.

Filtry Corcom od TE mohou pomoci při kontrole těchto problémů s EMI signálem, jsou uznávány na celém světě s certifikáty hlavních bezpečnostních agentur, včetně UL, CSA a VDE.


TE Connectivity - to nejsou jen konektory


6. Optická vlákna

Pokud jde o kapacitu a propustnost, žádná jiná fyzická média se nemohou rovnat s optickými vlákny.

Ať už je to součástka, systém nebo síť, společnost TE vám může pomoci dosáhnout větší šířky pásma s řešeními pro vlákna.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


7. Kabelové svazky

Bez ohledu na to, jak jsou ohroženy vaše součástky a sestavy, nabízí společnost TE širokou škálu teplem smrštitelných hadiček a jiných ochranných produktů, které pomáhají odolávat náročným prostředím a současně nabízejí maximální výkon. Z

ahrnuty jsou teplem smrštitelné hadice a lisované díly, kryty konektorů a výrobky pro identifikaci a označování.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


8. T
eplem smrštitelné hadičky

Teplem smrštitelná bužírka TE poskytuje elektrickou izolaci, mechanickou ochranu, environmentální těsnění a odlehčení tahu pro aplikace jako jsou těsnění koncovek konektorů, přerušovače a přechody mezi konektory a kabely.

Je to solidní alternativa k lepení, lisování nebo zalévání. Při zahřívání se přizpůsobuje velikosti a tvaru podkladu, což umožňuje rychlou a snadnou instalaci. Vysoký expanzní poměr umožňuje opravu většiny poškozených kabelových plášťů bez odstranění konektorů.

Teplem smrštitelná bužírka je k dispozici v široké škále materiálů, barev a velikostí, dodává se ve formě cívek, délek 1,2 m a také řezaných kusů. Transparentní typy umožňují kontrolu krytých komponent, nabízejí vynikající propustnost světla.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


9. Identifikace a označování

TE nabízí kompletní řešení i pro identifikaci kabelů a elektroinstalací v různých průmyslových odvětvích a aplikacích. Navrženy jsou pro použití v interiéru nebo v exteriéru.

Můžete si vybrat ze široké škály flexibilních možností, včetně štítků s lepicí vrstvou, teplem smrštitelných manžet, kabelových značkovačů a hardwarových/softwarových systémů pro přizpůsobení na místě.

TE je průkopníkem i teplem smrštitelných značek s možností potisku a pokud se používá ve spojení s tiskovým systémem TE, můžete si být jisti spolehlivým řešením, které obstojí v těch nejtěžších podmínkách.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


10.  Pasivní komponenty

Od miniaturních SMD součástek až po obrovské výrobky na míru. TE nabízí širokou škálu pasivních komponent pro použití v mnoha aplikacích ve většině průmyslových odvětví.

Mnohé jejich výkonové rezistory lze přizpůsobit vašim specifickým aplikacím a potřebám.


TE Connectivity - to nejsou jen konektory


11.
Napájecí systémy

Společnost TE nabízí řadu spolehlivých a snadno instalovatelných produktů pro elektroenergetiku.

Zaměřuje se na krytí, ochranu a připojení elektrické energie a pomáhá přinést vaše největší projekty do života - bezpečně a spolehlivě.


TE Connectivity - to nejsou jen konektory


12.
Relé, stykače a spínače

TE relé, stykače a přepínače mohou být použity kdekoliv - ve výrobních linkách, robotice, výtazích, řídících panelech, bankomatech, systémech řízení pohybu, osvětlení, stavebních systémech (i solárních a vzduchotechnických), osobních, nákladních i v terénních vozech, autobusech, v bezpečnostních aplikacích.

Jističe, relé, spínače a tlačítka TE jsou cenově výhodné, spolehlivé, zvyšují produktivitu. Vysoce výkonné typy jsou navrženy tak, aby odolaly extrémním otřesům, vibracím, teplotě i nadmořské výšce.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


13. Senzory

Jsou zařízení používaná k měření vlastností jako je tlak, poloha, teplota nebo zrychlení a reagují zpětnou vazbou.

TE je globálním technologickým lídrem, který poskytuje senzory a konektivitu nezbytnou v dnešním stále více propojeném světě. Je jednou z největších senzorických společností na světě, jejich snímače jsou nezbytné pro další generaci datově řízené technologie.

Nabízejí různé typy senzorů pro aplikace v širokém spektru průmyslových odvětví včetně automobilového průmyslu, zdravotnictví, spotřebičů, kosmického a obranného průmyslu, průmyslové a komerční dopravy.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


14. Kabelové koncovky a spojky

TE nabízí nejširší portfolio koncových a spojovacích možností používaných ve více průmyslových odvětvích a aplikacích.

Od základních kabelových ok a koncovek FASTON až po různé krimpovací a pájecí spoje dostupné v široké škále typů a velikostí vodičů.

Správným použitím aplikačních nástrojů značky TE na terminály a spojky TE zajistíte, že budou vaše spoje maximálně spolehlivé.

TE Connectivity - to nejsou jen konektory


15. Kabely a vodiče

Kabely a vodiče od TE Connectivity jsou navrženy tak, aby spojovaly elektronická zařízení a poskytovaly spolehlivou a přesnou komunikaci a správu napájení v mnoha aplikacích.

Bez ohledu na to, zda jde o vlastní design nebo standardní produkt, mohou řešení TE Connectivity pomoci splnit vaše požadavky na kabely a vodiče pro elektroniku používanou v nejdrsnějších prostředích a náročných aplikacích.

Použité materiály vám pomohou získat ten správný produkt s perfektní rovnováhou vlastností - tvar, funkce, výkon a spolehlivost.

Nejpopulárnější značky TE Connectivity jsou:

AGASTAT, ALCOSWITCH, AST, AMP, AMPLIMITE, AMPMODU, AMPOWER, Axicom, Buchanan, CGS, CII, Corcom, DEUTSCH, ELCON, ENTRELEC, FASTON, KILOVAC, MATE-N-LOK, MEAS, OEG, PIDG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, SOLARLOK, SOLISTRAND

Jako autorizovaný distributor TE Connectivity vám zajistíme nejen široké portfolio zmíněných produktů, ale i odbornou technickou podporu. TE Connectivity je jeden z našich největších obchodních partnerů již od roku 2005, to znamená, že nás spojuje 14 let společných technických projektů a množství spokojených zákazníků.

Mnoho ověřených produktů najdete, spolu s technickými údaji, cenami a dodacími termíny na naší stránce, jsou dostupné přímo z našeho skladu nebo na objednávku. Pokud jste u nás nenašli to, co hledáte, dejte nám vědět na info@soselectronic.cz a my vám to obratem rádi prověříme přímo u dodavatele.

Nezmeškejte takové články!

Líbí se Vám naše články? Nezmeškejte už ani jeden z nich! Nemusíte se o nic starat, my zajistíme doručení až k Vám.

Související články

Doplňující produkty


172167-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
172167-1

Těleso konektoru Mini-Univ Mate-N-Lok zástrčka M/F 2x2P P4,14mm

Konektory Wire To Board, Wire to Wire, Board to Board

Obj. číslo : 1408
skladem 100 ks
3373 ks do 7 dnů
5 ks+
10 ks+
20 ks+
200 ks+
500 ks+
13,40 Kč
12,90 Kč
12,50 Kč
10,70 Kč
10,10 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

1-160304-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
1-160304-2

FASTON samice 6,35x0,8 neizolovaný 1,0-2,5mm2 mosaz/Sn

Fastony

Obj. číslo : 105130
skladem 340 ks
8318 ks do 7 dnů
10 ks+
20 ks+
50 ks+
200 ks+
1400 ks+
7,07 Kč
6,84 Kč
6,29 Kč
5,81 Kč
5,30 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

8-1579002-0 TE CONNECTIVITY / AMP  
8-1579002-0

Krimpovací nástroj SUPER CHAMP III

Kleště krimpovací

Obj. číslo : 310475
skladem 5 ks
48 ks do 7 dnů
1 ks+
3 ks+
2 410,00 Kč
2 310,00 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

1888250-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
1888250-1

Zásuvka RJ45 8P8C Cat5e do DPS horiz. stíněná LED G/Y

Konektory telekomunikační, RJ

Obj. číslo : 180054
skladem 135 ks
692 ks do 7 dnů
1 ks+
5 ks+
20 ks+
100 ks+
112,00 Kč
99,50 Kč
91,90 Kč
83,30 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

FSM6JSMA (4-1437565-9) TE CONNECTIVITY / ALCOSWITCH  
FSM6JSMA (4-1437565-9)

Mikrotlačítko 6x6mm 0-(1) SPST 50mA 24VDC H=7,0mm 1,6N SMD

Mikrotlačítka do DPS

Obj. číslo : 123727
skladem 0 ks
29224 ks do 7 dnů
10 ks+
20 ks+
100 ks+
500 ks+
2000 ks+
5,98 Kč
5,78 Kč
5,15 Kč
4,64 Kč
4,32 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

RTH34024 (1415039-1) TE Connectivity / Schrack  
RTH34024 (1415039-1)

Relé výkonové 24VDC 1a 16A max.400VAC 1440Ohm AgNi, THT

Relé výkonová

Obj. číslo : 118276
skladem 68 ks
47 ks do 7 dnů
1 ks+
5 ks+
20 ks+
120 ks+
93,40 Kč
83,00 Kč
77,00 Kč
69,20 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5) TE CONNECTIVITY / CGS  
HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5)

Rezistor drátový 16W v AL pouzdře

Rezistory jiné

Obj. číslo : 67433
skladem 150 ks
2 ks+
4 ks+
10 ks+
50 ks+
200 ks+
34,10 Kč
33,10 Kč
30,30 Kč
27,80 Kč
26,00 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

282088-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
282088-1

Těleso konektoru SUPERSEAL 4P IP67

Konektory průmyslové hranaté

Obj. číslo : 78556
skladem 260 ks
59137 ks do 7 dnů
4 ks+
8 ks+
20 ks+
100 ks+
700 ks+
15,90 Kč
15,30 Kč
14,10 Kč
12,90 Kč
11,60 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

EV200H1ANA (1-1618002-5) TE CONNECTIVITY / KILOVAC  
EV200H1ANA (1-1618002-5)

Stykač 9-36VDC 1X 500A max.900VDC 3,1Ohm, příruba zespodu

Jiná relé

Obj. číslo : 312196
3 ks do 7 dnů
1 ks+
8 430,00 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

2213800-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
2213800-2

Kabelová rychlospojka CoolSplice 2P 0,75mm2 transp./modrá

Kabelové spojky

Obj. číslo : 237143
2205 ks do 7 dnů
60 ks+
29,20 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

2213730-1 TE CONNECTIVITY  
2213730-1

Light Controller Base Assembly D76mm 7P

Konektory průmyslové jiné

Obj. číslo : 224695
Výrobce: TE CONNECTIVITY
skladem 0 ks
(18.07.2024: 7106 ks)
(29.08.2024: 2300 ks)
(29.11.2024: 1000 ks)
1 ks+
2 ks+
10 ks+
50 ks+
218,00 Kč
203,00 Kč
186,00 Kč
169,00 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače

RNF-3000-3/1-0-STK price per meter (5677562009) TE CONNECTIVITY / RAYCHEM  
RNF-3000-3/1-0-STK price per meter (5677562009)

Bužírka smršťovací 3:1 D3/1mm, polyolefin, černá, 1,2m

Smršťovací bužírky

Obj. číslo : 225740
3477 ks do 7 dnů
180 ks+
15,70 Kč
  • Vložit do košíku
  • Vyžádat cenu
  • Přidat k oblíbeným
  • Sledovat položku
  • Přidat produkt do porovnávače
Souhlasíte s ukládáním cookies?
Vítejte na stránkách SOS electronic. Než vstoupíte do našeho online světa, chceme vás požádat o možnost ukládání souborů cookies do vašeho prohlížeče. Váš souhlas nám pomůže bezchybně zobrazovat stránku, měřit její výkon a sledovat další statistiky. Kromě toho vám můžeme přinášet nabídku našich produktů a služeb, šitých doslova na míru. Cookies poskytujeme také třetím stranám. U nás jste však v bezpečí.
Správné fungování webu
Stabilnější technická kontrola
Lepší marketingová nabídka

Více o souborech cookies
Více o zpracování osobních údajů

Nezbytné Pouze vybrané Přijmout všechny cookies