Uvedením pájecí stanice WE 1010 na trh nastavila společnost Weller laťku poměru kvalita + vlastnosti / cena pořádně vysoko. Není divu, protože koupit kvalitní 70W stanici za méně než 150 Eur není běžné.

Pájecí set WE1010 s detailním popisem jsme vám představili nedávno v našem článku - Pájecí stanice Weller za méně než 150 Eur?

Nejnověji je stanice WE 1010 dostupná i v tzv. výukovém setu (Education set), ve kterém kromě pájecí stanice najdeme navíc:

-moderní pájecí drát WSW SCN M1 o průměru 0,8mm/100g
-špičkové štípací kleště Weller Xcellite 170MN
-pájecí hrot ET B (2,4mm).

Pájka WSW s obsahem Niklu a mikroregulujících přísad má vynikající smáčivost, současně je velmi šetrná k pájecím hrotům, čímž přispívá k jejich dlouhé životnosti.

Mezi výrobky Weller (APEX group) najdeme i kleště Xcell známé po dekády svou kvalitou. Konkrétně Xcell 170MN jsou nízkoprofilové kleště vhodné pro všeobecné použití, vyžadující malou sílu operátora, jsou ESD bezpečné.

V konečném důsledku nám takto výrobce nabízí skvělou příležitost vyzkoušet si spolu s novou páječkou i moderní pájku, kvalitní štípačky a jeden 2,4mm hrot navíc pro relativně větší spoje (v základní sestavě je WE 1010 dodávána s 1,6mm hrotem ET A).

Cenově výhodný set WE1010 Education kit jsme zařadili mezi naše stabilní skladové položky a jsme si jisti, že najde své uplatnění na vyzkoušet si Vašich pracovištích.

Pokud potřebujete další informace nebo máte zájem i o jiné produkty značky WELLER, navštivte náš e-shop nebo nás kontaktujte na adrese info@soselectronic.cz